MOJI DRUGOVI. Moji Su Drugovi lyrics by Bajaga 2019-01-15

MOJI DRUGOVI Rating: 9,5/10 983 reviews

Moji Drugovi

MOJI DRUGOVI

Da l je to sudbina il ko zna šta li je, kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se završi s nekom od naših pesama. Dakle, samo dva metra od prizora koji su me terali da povraćam, on je dogovorio primopredaju tabletice. I nisam želeo da ga napustim. . Tada sam naučio kako da stanem na noge. Zna da bude vrlo kritički nastrojen. Samim tim na konzumaciju bilo koje droge, nisam ni pomislila.

Next

DOK SU SE MOJI DRUGOVI ALKOHOLISALI, JA SAM VREDNO TRENIRAO! Tadić otvorio dušu posle velikog uspeha u Ligi šampiona: Talenat sam nasledio od oca koji nije imao novca da napravi veliku karijeru!

MOJI DRUGOVI

Puno presije, rasprava, cenkanja među njima samima koji su tad bili konzumenti. U klubu mnogi prodaju drogu; Foto: Pixabay Bila sam pripita, ali dovoljno svesna da shvatim da nikada, ali nikada neću uzeti drogu. Ne postoje lake i teške droge; Foto-ilustracija: Profimedia, ustice. Sa 14 me je želela Vojvodina, sa sjajnom fudbalskom školom. Znalo se, bira se najjeftinija i u velikoj količini. Uvod: Am E7 Am C G C F C F C E7 Am E7 Moji su drugovi biseri rasuti Am Po celom svetu C G I ja sam selica pa ih ponekad C Sretnem u letu F C Dal' je to sudbina il ko zna šta li je F C Kad god se sretnemo uvek se zalije E7 Am Uvek se završi s nekom od naših pesama Moji su drugovi, žestoki momci velikog srca I kad se pije i kad se ljubi i kad se puca Gore od Aljaske do australije Kad god se sretnemo uvek se zalije uvek se završi s nekom od naših pesama Ref: G C Da smo živi i zdravi još godina što G C Da je pesme i vina i da nas čuva bog G C Da su najbolje žene uvek pored nas E7 Am Jer ovaj život je kratak i prozuji za čas Za moje drugove ja molim vetrove Za pune jedra Puteve sigurne a noći zvezdane I jutra vedra Dal' je to sudbina il ko zna šta li je Kad god se sretnemo uvek se zalije Uvek se završi s nekom od naših pesama Da smo živi i zdravi još godina što Da je pesme i vina i da nas čuva bog Da su najbolje žene uvek pored nas Jer ovaj život je kratak i prozuji za čas. Da smo živi i zdravi još godina sto.

Next

drfriendless.com

MOJI DRUGOVI

A da podvali ne može, nismo juče počeli - i onda je krenuo smeh. Ma koliko izgledalo da je do droge malo teže doći, plašim se, na osnovu svog iskustva da je potpuno suprotno. Shvatio je da ga Engleska iscrpljuje i troši previše snage pa je prebegao u Holandiju gde se, kako kaže, igra čist fudbal. Shvatila sam da njima izlazak nikako neće biti dobar ako se plan sa drogom izjalovi i to je bilo tužno. On se bolje služio desnom nogom, igrao je na sredini. Čoveče, sve što sam ikada gledala na filmu, pada u vodu.

Next

Bajaga

MOJI DRUGOVI

Pokušali su da zamene Bajagu , ali su i oni poručili da od toga nema ništa i da će na Dane piva doći možda da popiju pivo, ali ne i da budu nečija zamena. Ako sam želeo da budem bolji od drugih morao sam da živim za to - naveo je Tadić. Neko me povlači za ruku: Izvini, imaš nešto? Tako sam postao bolji i stigao do Holandije - rekao je Tadić i otkrio gde je načinio prve prve fudbalske korake: - Stao sam prvi put na fudbalski teren sa šest godina. Sezonu iz snova u Ajaksu igra srpski fudbaler Dušan Tadić, koji je posle četiri godine u Engleskoj odlučio da letos promenio sredinu i vrati se u Holandiju gde uživa u lepoti igre. Moj otac je bio jako dobar fudbaler - naveo je srpski fudbaler. Shvatih da za kupovinu i prodaju ne treba više imati ni drugi telefon, ni neutralan izgled, ni nenapadno ponašanje, ni zalihe droge, ma ni šifrovane izraze.

Next

Moji Drugovi

MOJI DRUGOVI

On je onda konstatovao da sam budala i da ne vidi šta je toliko lepo u pivu, jer je, kako tvrdi, mnogo bolji osećaj na opijatima. Dileri na masovnijim događajima postaju mnogi. Da su najbolje žene uvek pored nas, jer ovaj život je kratak i prozuji za čas. A ovako su se u Srbiji šalili s pomenutom situacijom. Uvek se završi s nekom od naših pesama. Shvatio sam da moram da budem jak i da ih se brzo otarasim. Da l je to sudbina il ko zna šta li je, kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se završi s nekom od naših pesama.

Next

drfriendless.com

MOJI DRUGOVI

Podsetimo, Bajagin koncert na Danima piva u otkazan je nakon pobune takozvanih branitelja koje su organizatori spremno poslušali. Radio sam dosta na fizičkoj spremi, da budem jači. Igrao sam mečeve kao napadač protiv prljavih igrača koji samo gledaju kako da te udare i uplaše. Ona je dodala i da je razlog ekspanzije konzumiranja droge, čemu svedoče i brojni smrtni slučajevi maloletnika, sve veća dostupnost droga, niske cene droga na crnom tržištu, nedovoljne informisanosti mladih o mogućim posledicama. Dok Hrvati ratuju oko toga da li treba da nastupi u njihovoj zemlji, Srbi se sprdaju na društvenim mrežama. Da l je to sudbina il ko zna šta li je, kad god se sretnemo uvek se zalije, uvek se završi s nekom od naših pesama. Onda devojka čija vilica je previše ukočena i neprirodno otvara usta pri izgovaranju reči, odgovara pitanjem: A neko od tvojih? Ne volim te kombinacije, ali dobro, shvatam njihov izbor.

Next

Moji drugovi pre izlaska biraju najjeftiniju kombinaciju robe ekseri, pola Kada kažem da neću, dobijem: Koji si smor!

MOJI DRUGOVI

Morao sam da se preselim sa sestrom u Novi Sad. Bili su srećni, a već utvrđeni način naručivanja i kupovine ponovo je saopšten u poruci: pola-pola. Naprosto, počela sam da shvatam da postajem stranac među ljudima koje poznajem vrlo dobro. Ne držim moralnu pridiku, niti propoved, a najmanje da branim svoju konzumaciju alkohola, ali ta lica, izobličena od droge, krv iz nosa i prljava snifalica cevčica kojom se ušmrkava droga jednostavno su mi bile ružne oduvek. Da je pesme i vina i da nas čuva Bog. To nije bio luksuz već potreba.

Next

DOK SU SE MOJI DRUGOVI ALKOHOLISALI, JA SAM VREDNO TRENIRAO! Tadić otvorio dušu posle velikog uspeha u Ligi šampiona: Talenat sam nasledio od oca koji nije imao novca da napravi veliku karijeru!

MOJI DRUGOVI

Nije da se ponosim tom odlukom, jer sam upravo tu odluku oduvek smatrala normalnom. Kada odgleda moj meč kaže mi šta sam radio dobro, ali posebno ono što bi trebalo bolje da radim sledeći put. Navešću situaciju o kojoj ste čuli ili je videli milion puta. Tekst pesme: Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu, i ja sam selica pa ih ponekad sretnem u letu. Nas troje nije uzelo ništa, osim alkohola.

Next